tisdag 12 mars 2013

Check utav häst o ryttare

Tänkte att det var dags att checka upp både mig och hästen nu så idag var vi iväg o kollade sadeln. Som låg superbra! Han behöver komma upp lite mera i rygg i manke men där e han inte förän om ca 6månader. Så himla skönt ja som vart orolig att den inte låg bra.

Och imårn blir det mera check. Leffe ska bli kollad utav equiterapeuten o få lite massage o sådär. O då passar även ja på att kolla mig själv hos kiropraktorn om jag kanske e stel eller låst nånstans. Hoppas att det ska se fint ut på oss båda så vi e redo inför all träning o tävling framöver.

Idag blev det faktiskt att vara i ridhuset eftersom vi endå åkte dit. Byten stod på schemat då ja fick lite hjälp utav sadelprovaren också. Fick många bra tips för o undvika sparkarna. Han måste komma upp o fram i formen så han inte lägger sig på bogen o får plats att göra ett rent byte. Sparkarna uppstår för att få utrymme att byta samt att han blir irriterad på min skänkel. Så idag träna ja mest på att bara sitta still. För han vet lite för bra vad som gäller. Blev några bra byten o dom e ja riktigt nöjda över. :)

Resten av veckan har vart sådär. Väldigt isigt ute på vägarna. Har en sträcka på 100m som e ok dock lite hård om de e kallt men man tar vad man har. Så blivit lite olika jobb där. Även tömkört två dagar så ja fått träningsvärk lite varstans. Massor skrittjobb o lite trav.

Idag bjuder vi på en film istället från tävlingen förra veckan.
https://www.youtube.com/watch?v=n8_g7WGNU5w

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar