onsdag 20 februari 2013

Hej!
Det var ett tag sen sist och mycket har hänt sen dess. Vilda har nu varit igång nästan två månader sen vilan och de händer saker varje dag. Vi har börjar åka lite oftare till ridhuset för att få lite miljö ombyte men även träna på att åka transport vilket går jättebra nu. Vilda kunde innan jul inte backa ut ur transporten utan hon var tvungen att vända sig och gå ut men vi har tränat och hon körs nu med mellanvägg och hon backar jättesnällt ut.

Ridningen och utvecklingen har gått både framåt och bakåt. Då vi kommit till ett nytt ställe eller om hon vilat en eller två dagar har hon varit lite mer spänd och det har varit svårt att få henne att slappna av utan att hon ska krulla ihop sig och bara bli kort i halsen. Men hon har även haft sina fina dagar då hon verkligen slappnar av och man kan börja träna på de som behövs. Har ridit henne ganska mycket i trav för att få henne att slappna av, men ska nu börja rida henne mer i galopp då de är hennes svagaste gångart och hon behöver bli starkare. Vi ska träna mycket övergångar, så att de blir rakare och att hon inte springer iväg.

De senaste dagarna har de varit superväder och inte allt för halt så vi har passat på att rida mycket i skogen och det är jätte härligt i snön, hästarna verkligen älskar att galoppera när snön yr runt omkring än. Så passa på nu innan snön försvinner!! //Jenny och Vilda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar